Stichting Suvadra voor hulp aan elk kind

Homico helpt gehandicapten in Nepal

BOSSCHENHOOFD – Dubbel goed werk. Zo kun je de inspanningen van Homico aan de St. Gerardushof 15 in Bosschenhoofd het best omschrijven en kwalificeren. De winkel met tweedehands spulletjes geeft voorwerpen een tweede ‘leven’ en met de opbrengst daarvan worden goede doelen gesteund. “Kortom dat is scoren aan de voor- en achterkant”, zegt Joyce van Rijen van de Stichting Suvadra, die in Nepal gehandicapte kinderen aan een meer menswaardig bestaan helpt. Door onder andere te helpen bij onderwijs en medische zaken.  lees meer...


HET VIJFDE WIEL AAN DE WAGEN

Suvadra maakt zich sterk voor gehandicapte kinderen.  Deze groep is in Nepal het vijfde wiel aan de wagen. De basiszorg voor deze kinderen is zeer minimaal.  Mensen met een handicap zijn dikwijls een last voor hun familie. Ouders weten vaak niet wat ze met deze kinderen aanmoeten en hebben hun handen meer dan vol om in hun eigen levensonderhoud te kunnen voorzien.
Suvadra zorgt dat het gehandicapte kind op maat gesneden hulp krijgt. Eventueel met hulp van andere disciplines in Nederland of Nepal zoals artsen en fysiotherapeuten.WELKOM IN NEPAL

het land met schitterende bergen, eeuwen oude kloosters en fascinerende cultuur die het kleurrijke beeld bepalen van dit bijzonder mooie land.

Ook gezien dat er bijzondere mensen zijn, kinderen die een been missen, verminkt zijn of een andere lichamelijke beperking kennen?

Een enkeling die het land bezoekt wordt geconfronteerd met de minder prettige omstandigheden en ervaart dat gehandicapte kinderen het niet gemakkelijk hebben. Ze zijn vaak een last voor de familie. Ouders weten niet goed raad omdat ze hun handen vol hebben om in hun eigen levensouderhoud te voorzien.

 

 

 

SUVADRA NEEMT KINDEREN AAN DE HAND

Zorgt ook met hulp van buiten dat een oprecht en eerlijk leven mogelijk is.

Suvadra is continu in beweging en alert op wat binnen de grenzen van het land mogelijk is.

Voor hem is het inspannend om de bal te laten rollen, voor menigeen een kleine moeite. Iedere beweging in de vorm van hulp houd de bal draaiende.

Serie kaarten, luxe als ansichtkaarten op de site, verkrijgbaar, klik hier ...

Fotografie: Ad Grool

Donatie

Uw gift en of donatie wordt zeer gewaardeerd voor meer informatie klik hier
...