Stichting Suvadra voor hulp aan elk kind

Nepalees etentje

Joyce van Rijen komt vertellen over Suvadra

Nepalees etentje bij  ‘t Ogenblikske

ETTEN-LEUR – In juli vorig jaar opende Stichting Suvadra van de Etten-Leurse Joyce van Rijen een tweede tehuis voor gehandicapte kinderen in Nepal. Hierdoor is een uitbreiding tot dertig inwonende zorggenieters mogelijk. Bij het tweede tehuis, dat ook in koningsstad Bhaktapur werd gerealiseerd, werd ook het guesthouse The Heart of Bhaktapur geopend. Om ook in Nepal fondsen te kunnen genereren voor de bekostiging van de dagelijkse gang van zaken in Swarga 1 en Swarga 2.

Kortom er is het nodige te vertellen over Suvadra en Joyce van Rijen wil dat doen op woensdag 6 maart in Brasserie ’t Ogenblikske in de Bisschopsmolenstraat tegenover het winkelcentrum.
De update wordt gegeven tijdens een Nepalees etentje, dat door Joyce van Rijen in de keuken van het gastvrije Ogenblikske wordt bereid.
De gasten worden verwacht om kwart over zes. Het culinaire gedeelte begint met Badaam Sadeko, een smakelijk pindagerecht, dat de eetinteresse verhoogt. Daarna volgt het Nepalese volksvoedsel Dal Bhat, maar dan in de feestelijke versie. Dus met kip. De variant die alleen op bijzondere dagen op tafel komt. Rijst, linzen, groenten, aardappel , massala, kerrie, kardemom en ei zitten ook in dit gerecht, dat in Nepal tweemaal daags wordt gegeten. Het etentje wordt afgesloten met een bananenlassie, een fris toetje op basis van yoghurt en bananen.
De kosten van het etentje zijn zeventien euro per persoon, exclusief de drankjes die bij ’t Ogenblikske worden genuttigd.
Zo lang er vrije plaatsen kan er worden aangemeld voor het etentje, dat met de Suvadra-informatie wordt gecompleteerd. Aanmelden kan vanaf heden via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it en verder bij Maria Otjens ( 076-5961653) en Kees Maas(076-5036345 of This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) .